Catalunya molt ben valorada per una recerca sobre Transparència

captura2

 

El blog Analítica Web Pública, dirigit pel politòleg Sergio Jiménez, ha publicat les conclusions del seu treball de recerca a l’entorn del Portals de Transparència pertanyents a diverses Administracions Públiques d’arreu de l’estat.

En aquest estudi, es remarca que el cas de Catalunya és molt especial pel fet de presentar un portal integrat en què es pot accedir als diversos portals de transparència pertanyents a diferents administracions.

S’hi remarca un disseny clar i senzill i una implicació real en la voluntat de facilitar l’accés a la informació. En aquest context Catalunya aconsegueix unes de les qualificacions més altes.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>