Informe de l’activitat de l’AOC (novembre de 2016): rècord absolut de l’e-TRAM

best-year-ever-1

Ja acaba el 2016 i podem afirmar que ha estat un any e-TRAM: el servei ha superat ja en quasi 14 mil tramitacions el total de l’any passat. Mai abans s’havien dut a terme quasi 9 mil tramitacions en un sol mes, encara que més del 84% corresponen a la instància genèrica. Els ens que més han fet servir l’e-TRAM el novembre han estat els ajuntaments de Roses, la Roca del Vallès i el Consell Comarcal de la Noguera.

També ha estat el millor mes de novembre per a l’e.FACT que ja ha superat els 2 milions de factures gestionades. Per tipus d’ens, els més actius han estat els ajuntaments amb un 39,5% de les factures; el 27% correspon als ens instrumentals com l’Institut Català de la Salut que és el que més factures electròniques rep i , en tercer lloc (seguits de prop per la Generalitat), trobem els consorcis com el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona, el Consorci Sanitari de Terrassa i el Sanitari del Maresme.

Per la seva banda, el servei e-NOTUM també ha superat l’acumulat de l’any passat en quasi 80 mil notificacions. Aquest mes el 41% de les notificacions corresponen als ajuntaments, el 37% a la Generalitat de Catalunya i el 9% als anomenats ens de gestió com l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT),  l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona o el Centre Sanitari del Solsonès.

Aquest mes els serveis del Consorci AOC han tingut un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,4%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Novembre 2016

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>