Compensacions econòmiques per retribuir determinats càrrecs electes, podeu trametre el certificat justificatiu del 2016

Del 2 al 31 de gener de 2017, ambdós inclosos, els ajuntaments als quals, en el marc de la convocatòria 2016, se’ls hagi atorgat, mitjançant la Resolució GAH/738/2016, de 17 de març, de convocatòria, i la Resolució de 5 d’agost de 2016 de la directora general d’Administració Local, una compensació econòmica per retribuir determinats càrrecs electes locals hauran de justificar a través de la plataforma EACAT el lliurament d’aquestes compensacions als càrrecs electes corresponents. A aquests efectes, a EACAT, en el termini esmentat, disposaran del model de certificat que hauran de trametre.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>