Ja podeu justificar el Contracte Programa 2016 (excepte el SAD social i dependència).

lego_personatges

El període de justificació econòmica del Contracte Programa 2016, dels projectes en matèria de Serveis Socials, Ciutadania i Migració, Infància i Adolescència, Famílies i Polítiques d’Igualtat (excepte SAD social i SAD dependència), comença el dia 2 de gener de 2017 i finalitza el 31 de gener de 2017.


El fitxer PDF de justificació econòmica, el llistat de professionals i el model de la memòria d’activitat de la fitxa 7 estan disponibles per a ser descarregats en el mateix EACAT.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>