Subvencions per a actuacions de manteniment de lleres públiques en tram urbà, avui s’ha publicat la modificació de la convocatòria i les bases

river-1961695__340Atesa la impossibilitat sobrevinguda de poder executar materialment les actuacions en què consisteixen les subvencions durant l’any 2016, es considera necessari modificar la convocatòria i les bases a fi de preveure l’execució d’aquestes actuacions íntegrament durant l’any 2017.

Trobareu més informació en el DOGC.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>