SuportidCATCom configurar l'Acrobat per signar PDF's amb el Clauer idCAT?

Com configurar l’Acrobat per signar PDF’s amb el Clauer idCAT?

Si tens un idCAT emès en Clauer (memòria USB) pots configurar l’Adobe Acrobat per signar PDF’s consultant la guia corresponent en funció del teu Sistema operatiu:

Valora aquest contingut: 
NegatiuPositiu Sense cap valoració
Carregant...Carregant...
 Millora aquest contingut

Ajuda'ns a millorar aquest contingut.

Si el que necessites és fer-nos arribar una consulta o reportar un problema, si us plau, fes servir l'opció de contacte del menú.

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *