Serveis AOC: intervenció programada per tasques de manteniment (08/02/2017, 22:00h.)

Bob builder (1)Us informem que el proper 8 de febrer a les 22:00 hores està prevista una intervenció per tasques de manteniment, que implica un tall als serveis d’interoperabilitat i totes les aplicacions del Consorci AOC, excepte les indicades a la llista de sota, durant el temps que duri la intervenció. La durada prevista d’aquesta és d’entre 1 i 2 hores.

  • Transparència
  • Hèstia
  • eValisa
  • iArxiu
  • Validador (PSIS)
  • PSA
  • Signador Centralitzat (TrustedX)

Per a més informació sobre aquesta intervenció podeu contactar amb nosaltres a través del nostre Portal de Suport.

 

 

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>