Signador Centralitzat: recordatori intervenció programada per canvi de certificat (08/02/2017, 15:00h)

Us recordem que avui a les 15:00 hores es realitzarà una intervenció al Signador Centralitzat per canviar el certificat instal·lat al servei. El nou certificat per ssc.catcert.cat ha estat emès per la nova EC-SECTORPUBLIC, per tant, haureu de revisar la confiança de les vostres connexions amb les següents claus:

1.- clau arrel de l’entitat certificadora

2.- clau de l’entitat de certificació Sector Públic

IMPORTANT! Degut a que la nova entitat de certificació intermitja de Sector Públic es sha256 haureu de revisar que el vostre servidor d’aplicacions o similar admet aquests tipus de certificats, es molt probable que necessiteu afegir la clau pública del certificat final enlloc de les arrels, i com no el tenim publicat al web, aviseu-nos a través del formulari enllaçat a dalt, per fer-vos-la arribar a la bústia que ens indiqueu.

Així mateix us informem que la intervenció per canvi d’IP’s que us vàrem comunicar en aquest enllaç, queda ajornada. Properament us informarem de la nova data a través d’aquests espais.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>