Validador: intervenció programada amb afectació a les validacions de certificats de FNMT (11/02/2017, 08:00h. – 09:00h.)

Us informem que el proper dia 11 de febrer de 2017, entre les 08:00h i les 09:00h, la FNMT-CERES portarà a terme treballs de manteniment de les seves infraestructures. És possible doncs que es produeixin incidències puntuals en la franja horària indicada en la validació de certificats d’aquest prestador mitjançant el Validador (PSIS).

Per a més informació sobre aquesta intervenció podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport del Validador.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone

Deixa un comentari

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

Pots utilitzar els següents elements i atributs d'HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>