SuportVia ObertaCom adherir-se al conveni marc d'interoperabilitat?

Com adherir-se al conveni marc d’interoperabilitat?

Si sou un organisme de l’Administració de la Generalitat, no cal l’adhesió al Conveni, l’accés a les dades que proporciona Via Oberta del Consorci AOC l’heu de realitzar  a través la Plataforma d’integració i col·laboració administrativa (PICA) que gestiona la Direcció General de Processos i Administració electrònica (DGPAE). Per tal de sol·licitar els serveis cal que contacteu amb requeridors.otpica.ctti@gencat.cat.

En cas de les administracions locals i ens que en depenen, per sol·licitar serveis de Via Oberta cal adherir-se prèviament al Conveni Marc d’Interoperabilitat, en endavant CMI , o haver subscrit un conveni de col·laboració amb el Consorci AOC.

En el cas d’entitats no locals, bastarà amb formalitzar l’acceptació de les condicions generals d’ús del Catàleg de Dades i Documents Interoperables de Catalunya (CDiDIC): Model d’acceptació.

El document s’ha de presentar a través d’EACAT > Tràmits > Consorci AOC > Sol·licitud de serveis: “alta de serveis Via Oberta”.

Un cop enviat el document d’adhesió al conveni mitjançant EACAT, l’ens ja es pot considerar adherit i pot començar a enviar les sol·licituds d’alta dels diferents serveis.

Valora aquest contingut: 
NegatiuPositiu Valoració -2, basada en 4 vots
Loading...
 Millora aquest contingut

Ajuda'ns a millorar aquest contingut.

Si el que necessites és fer-nos arribar una consulta o reportar un problema, si us plau, fes servir l'opció de contacte del menú.

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *