Suporte-FACT EmpresesCom es pot crear i enviar una factura electrònica?

Com es pot crear i enviar una factura electrònica?

El servei e.FACT, no està destinat a la creació de factures. Existeixen, però, una sèrie de solucions, que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT:

Pel que fa a l’enviament de factures a les Administracions Públiques Catalanes que disposen del servei e.FACT, podeu utilitzar diferents mecanismes (entreu al que més us interessi):

Valora aquest contingut: 
NegatiuPositiu Valoració -104, basada en 140 vots
Loading...
 Millora aquest contingut

Ajuda'ns a millorar aquest contingut.

Si el que necessites és fer-nos arribar una consulta o reportar un problema, si us plau, fes servir l'opció de contacte del menú.

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

4 comentaris a “Com es pot crear i enviar una factura electrònica?
 1. Itsasne Gaubeca Vidorreta

  No s’entèn res…
  Cal millorar-ho moltíssim…

  20 de novembre de 2016 a 14:48
  1. Suport - AOC

   Hola Itsasne,

   Com no sabem quin dubte o incidència tens, et recomanem que contactis amb el Nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, des del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,
   Suport AOC

   15 de desembre de 2016 a 15:33
 2. Raimon

  De veritat que la millor manera que heu trobat per “millorar” la manera d’emetre i enviar una factura electrónica amb l’Administració es crear un portal amb pàgines i pàgines d’instruccions? i tot i així s’entén ben poc

  19 de desembre de 2016 a 15:45
  1. Suport - AOC

   Hola Raimon,

   Et recomanem que si no trobes la resposta al teu dubte dins la FAQ a la que fas referència, sempre tens l’opció de contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, mitjançant la petició podràs consultar de manera explícita el que necessites.

   Esperem haver-te ajudat!

   5 de gener de 2017 a 10:21