Suporte-FACT EmpresesQuines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques?

Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques?

Existeixen una sèrie de solucions gratuïtes que permeten la creació de factures que, posteriorment, poden ser enviades a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT. (Punt General d’Entrada de Factures Electròniques del sector públic de Catalunya)

A sota podeu diferenciar-les entre les que permeten tant la creació de factura, com l’enviament des de la mateixa aplicació i les que, només permeten la creació d’aquestes,  i s’hauran d’enviar a través d’algun de la resta de mecanismes descrits a la FAQ: Com es pot crear i enviar una factura electrònica?

NOTA: e.FACT  NO està destinat a la creació de factures, en aquest sentit reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques de l’Ordre HAP/1074/2014, de 24 de juny: https://web.aoc.cat/suport/knowledge-base/compleix-le-fact-amb-les-normes-tecniques-funcionals-de-factura-electronica-2/?dms3override=28, per tant, posem al seu abast la informació relacionada a continuació, amb una sèrie de solucions, que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT.

Solucions per crear i enviar:

 • B2B Router: És un Portal de factura electrònica, que permet crear factures electròniques en format Facturae, sense necessitat de certificat digital, de forma gratuïta i enviar-les directament a les Administracions Públiques catalanes a través del servei e.FACT.
 • Pimefactura: Solucions de la patronal PIMEC, patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya, que de forma gratuïta i sense necessitat de certificat digital, permet crear factures electròniques de forma senzilla, en format Facturae, signar-les i enviar-les directament a les Administracions Públiques catalanes a través del servei e.FACT.  També permet pujar factures electròniques creades.

Solucions només per crear:

Solucions per crear i enviar (amb limitacions):

 • CAIXAFACTURA (La Caixa): proporciona un servei de creació i enviament manual de factures gratuït durant el primer any.
 • SERES e-FACTURA: Proporciona un servei de creació i enviament manual de factures gratuït per als proveïdors que enviïn fins a 3 factures mensuals.
Valora aquest contingut: 
NegatiuPositiu Valoració -74, basada en 162 vots
Loading...
 Millora aquest contingut

Ajuda'ns a millorar aquest contingut.

Si el que necessites és fer-nos arribar una consulta o reportar un problema, si us plau, fes servir l'opció de contacte del menú.

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

6 comentaris a “Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques?
 1. Jordi

  Hi ha algún enllaç que no funciona i algún dels programes no es poden descarregar.

  13 de maig de 2016 a 11:14
  1. Suport - AOC

   Hola Jordi,

   Hem revisat la FAQ , i no hem trobat cap enllaç trencat en aquesta. Si et refereixes, a algun enllaç dins d’alguna de les pàgines referenciades, hauries de contactar amb el responsable d’aquestes.

   Davant de qualsevol dubte addicional, pots obrir una “peticó de suport” des del botó superior dret d’aquesta mateixa pàgina, i el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari t’ajudarà encantat!

   18 de maig de 2016 a 10:45
  2. carles

   increible,complicat,cap programa,programas amb virus,cada cop mes liat i no se parque
   incloure una plantilla facil,omplirla i punt amb una adressa de enviament.

   22 de juliol de 2016 a 14:33
   1. Suport - AOC

    Hola Carles,

    e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques de l’Ordre HAP/1074/2014, de 24 de Juny, en aquest sentit, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e-FACT.

    Atentament,

    1 d'agost de 2016 a 13:59
 2. Cesar

  Porto més de 1 hora per poder fer una factura electrónica i encarà no la he fet, o sigui que no val per res

  10 d'agost de 2016 a 15:32
  1. Suport - AOC

   Hola Cesar,

   e-FACT reuneix les condicions tècniques i funcionals que ha de reunir el punt general d’entrada de factures electròniques, no està destinat a la creació de factures. Per a la creació de factures posem al teu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions que diferents empreses ofereixen per a la creació de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e-FACT. Per tant et recomanem la següent FAQ:
   Quines solucions gratuïtes existeixen per crear i enviar factures electròniques

   Atentament,

   16 d'agost de 2016 a 7:27