SuportT-CATFormularis de sol·licitud

Formularis de sol·licitud

La sol·licitud de certificats digitals del Consorci AOC s’ha de tramitar a través d’EACAT. Pots consultar com fer-ho des d’aquest enllaç. En cas que el teu ens no disposi de cap certificat digital encara o no sigui un ens susceptible de ser usuari d’EACAT, posem a la vostra disposició els models de documents de sol·licitud dels certificats digitals del nostre catàleg.

Certificats personals (persones físiques)
T-CAT amb càrrec CPISRC-1+CPXC-1
T-CAT P CPIXSAC-1

Certificats de dispositiu
Certificat de servidor segur CDS-1
Certificat de servidor segur Extended Validation CDS-1_EV
Certificat de servidor segur controlador de domini per a Smart card logon (CDSCD-1): CDSCD-1_Windows 2003
CDSCD-1_Windows 2008_32_bits
CDSCD-1_Windows 2008_64_bits

Certificat d’aplicació CDA-1 (p.e. bústia de correu, aplicació automatitzada, etc.)
Certificat de Seu electrònica de nivell mig Extended Validation CDS-1 SENM
Certificat de Segell electrònic de nivell mig CDA-1  SENM
Certificat de signatura de programari CDP-1  (p.e. codi, software, etc.)

Documentació del servei

Guia de sol·licitud de certificats T-CAT

Tríptic nova T-CAT

Vídeos

Com enviar o actualitzar la vostra fitxa de subscriptor a través de l’EACAT (vídeo)

Com fer una sol·licitud d’emissió de certificats digitals a través de l’EACAT (vídeo)

Valora aquest contingut:
NegatiuPositiu Valoració -1, basada en 1 vots