Suporte-FACT EmpresesLlista de bústies de lliurament

Llista de bústies de lliurament

Podeu consultar la llista de bústies de lliurament dels ens i usuaris adherits a l’e.FACT seguint la següent ruta:  web.aoc.cat > serveis>relació amb la ciutadania>e-fact> què és?> ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT, on trobareu l’enllaç a l’excel sempre actualitzat.

 

 

 

 

 

 

Valora aquest contingut: 
NegatiuPositiu Valoració -15, basada en 29 vots
Loading...
 Millora aquest contingut

Ajuda'ns a millorar aquest contingut.

Si el que necessites és fer-nos arribar una consulta o reportar un problema, si us plau, fes servir l'opció de contacte del menú.

El teu email no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *

4 comentaris a “Llista de bústies de lliurament
 1. Ferran

  L’enllaç hauria d’apuntar directament al llistat d’empreses adherides, no a una altra pàgina.

  14 de juny de 2016 a 13:38
  1. Suport - AOC

   Hola Ferran,

   Dispensa, si t’ha creat confusió la pàgina on et deriva l’enllaç, però és correcta, gairebé a la meitat de la pàgina, trobaràs un titular que diu “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT”, aquí està l’enllaç que t’adreçarà a un excel on podràs consultar la llista d’ens i usuaris adherits a l’e-FACT. Ho hem de fer d’aquesta manera per tal de garantir que sempre accediu a l’ultima versió actualitzada.

   Atentament!

   15 de juny de 2016 a 11:24
 2. Fabien Soulard

  Tot es pot millorar, perqué no es gens intuitiu aquest programa, ni gens rapid per arribar a enviar una factura, per rebre desprès un talon per correo normal!!! no tinc cap idea del perqué es cambia tot cuan abans era mès rapid y directa…ara espero encara mès per fer aquest tramit i nomès soc un peit autonom, ni secretaria ni res per el estil, aixo si! paguem impost cada vegada mès i mès, fins que tens que tancar o fer una altra cosa en un altra lloc.
  Salutació,

  Fabien Soulard

  6 de setembre de 2016 a 15:46
  1. Suport - AOC

   Hola Fabien,

   Comentar-te que en aquest sentit, e-FACT no està destinat a la creació de factures. Per la creació de factures posem al seu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions, que diferents empreses ofereixen per a la creació i enviament de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT.

   Tanmateix, creiem que et pot servir d’ajuda la FAQ que trobaràs al següent enllaç, per tal que puguis entendre una mica millor el funcionament e l’e-FACT

   Salutacions,

   7 de setembre de 2016 a 9:13